Skip to main content

Om företaget

Välkommen till Svea Internet!

Ulric Thunström

Hej, jag heter Ulric Thunström, och är en av grundarna av Svea Internet. Vi är ett Nyköpingsbaserat företag som levererar tjänster i öppna stadsnät såsom Gästabudstaden, Utsikt, Finspång, Open Universe, IP-Only, Zitius med flera.

Svea Internet är en Internetleverantör med fokus mot lokal närvaro och support för både hem- och företagskunder. Vi har som mål att erbjuda alla företag och privatpersoner konkurrenskraftiga internettjänster till hög kvalitet och rätt pris. Vi levererar våra tjänster ifrån våra servar i ett säkert bergrum i centrala Nyköping.

Tillsammans över 40 år inom IT

Vi som grundat Svea Internet har tillsammans över 40 års erfarenhet av att driva IT-Tekniska plattformar både inom hård- och mjukvara, som kund och leverantör, men även som tekniker i öppna stadsnät.

Med andra ord – vi vet vad du som kund eftersträvar oavsett om du är en avancerad användare eller lite mindre van vid tekniken.

Våra tjänster

Vi erbjuder bredband till privatpersoner, företag, föreningar och bostadsrättsföreningar. På sidan tjänster kan du läsa om våra olika paket, guidning om olika hastigheter man kan välja mellan samt specialtjänster.

Kundservice

På kundservicesidan kan du få svar på vanliga frågor i vår FAQ, aktuell information och driftinformation. Informationen uppdateras kontinuerligt. Här kan du även läsa om våra servicepaket.

Några av våra företagskunder

Koppla upp dig på nätet hos oss!

Bergsäket, snabbt och stabilt

Vi tycker det är viktigt att stödja våra lokala föreningar