Skip to main content

Tjänster

Plusabonnemang företag + bostad

Privatpersoner

Vi har bredband för alla!

Hos oss på Svea Internet finns det något för alla. Vi erbjuder bergsäkert internet baserat i Nyköping med snabb och stabil uppkoppling. Välj och vraka mellan våra olika abonnemang och hitta det som passar just dig och ditt hushåll. Vi har allt från startpaket för det lilla hushållet till supersnabbt för den större familjen som streamar och spelar mycket.

Vilket internet kan jag få?

Använd vår sökfunktion och skriv in din adress för att se vilken internetjänst som finns där du bor. Du kan sedan enkelt välja den tjänst du vill ha och beställa direkt online. Scrolla ned för att läsa mer om våra abonnemang.

Privatpersoner

Vilken hastighet ska jag välja?

  Bredband

  100Mbit/s
  En lagom hastighet för hushåll med 1-2 personer som vill streama film med Netflix, HBO eller liknande. Man vill lyssna på Spotify eller spela lite sporadiskt.

  Bredband

  250Mbit/s
  En lite högre hastighet för hushållet med 1-5 personer som vill surfa lite snabbare. Man vill kunna streama musik, film och serier på flera enheter samtidigt. Man vill även kunna spela med lite högre krav på hastighet och på flera enheter samtidigt.

  Bredband

  500Mbit/s
  Med denna hastighet kan många tjänster användas på samma gång, som streaming, musik, onlinespel och även andra appar. Man kan vara 1-7 personer i hushållet som surfar på internet på samma gång, och man kan spela på 2-5 enheter samtidigt.

  Bredband

  1000Mbit/s
  En Gigabit/sekund är hastigheten för hushåll 1-10 personer som surfar samtidigt och sätter riktigt höga krav på anslutningen. Hastigheten är inte bara ultimat för för streaming och musik, utan även för spelprestanda med dator, Playstation, Xbox eller liknande.

  Bredband Start

  10Mbit/s

  (10/10)

  Startpaket för hushåll med 1-2 personer som surfar och skickar mejl.

  Bredband Bas

  100Mbit/s

  (100/10)

  Baspaket för hushåll med 1-2 personer som surfar och skickar mejl.

  Plusabonnemang

  Hemmakontor

  Du som har eget företag kan teckna plusabonnemang och få internetuppkopplingen för bostaden och sommarboendet på samma faktura till företaget.

  Sök på din adress och se vilket bredband du kan få!

  Företag

  Från enskilda firman till det större företaget

  Vi jobbar med fokus mot lokal närvaro och support för alla från den enskilda firman till det större företaget. Vi erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till hög kvalitet och rätt pris. Våra tjänster låter dig jobba snabbt och effektivt med bergsäker och stabil internetuppkoppling.

  Svea Internet Servicepaket

  Samtliga företagsabonnemang levereras med vårt grundläggande servicepaket. Som kund kan du även välja andra nivåer på service till ditt abonnemang.

  Företag

  Vilken hastighet ska jag välja?

   Bredband

   100Mbit/s
   En lagom hastighet för kontoret med 1-2 personer.

   Bredband

   250Mbit/s
   En lite högre hastighet för kontoret med 1-5 personer.

   Bredband

   500Mbit/s
   Denna hastighet är för kontoret/arbetsplatsen 1-7 personer som vill använda många tjänster på samma gång.

   Bredband

   1000Mbit/s
   En Gigabit/sekund är hastigheten för kontoret/arbetsplatsen med 10 personer eller fler som sätter riktigt höga krav på anslutningen.

   Bredband Start

   10Mbit/s

   (10/10)

   Startpaket för kontoret/arbetsplatsen med 1-2 personer som surfar sporadiskt och skickar mejl.

   Bredband Bas

   100Mbit/s

   (100/10)

   Baspaket för kontoret/arbetsplatsen med 1-2 personer som surfar sporadiskt och skickar mejl.

   Plusabonnemang

   Hemmakontor

   Du som har eget företag kan teckna plusabonnemang och få internetuppkopplingen för bostaden och sommarboendet på samma faktura till företaget.

   Plusabonnemang

   Internet företag och bostad

   Du som företagare har möjlighet att teckna plusabonnemang vilket innebär att din internetuppkoppling hemma debiteras ditt företag och har du dessutom abonnemang till företaget hos oss, så blir det bara en faktura till företaget.

   Du kan göra likadant när du tecknar internetabonnemang till sommar/vinterboendet, föräldrar, barn, anställda o.s.v.

   Hemmakontor

   100 Mbit/s

   En lagom hastighet för dig som har kontor hemma i ett hushåll med 1-2 personer. Du vill kunna jobba, streama film med Netflix, HBO eller liknande. Du vill även kunna lyssna på Spotify eller spela lite sporadiskt.

   Hemmakontor

   250 Mbit/s

   En lite högre hastighet för dig som har kontor hemma i ett hushåll med 1-5 personer och vill surfa lite snabbare. Du vill kunna jobba, streama musik, film och serier på flera enheter samtidigt. Du vill även kunna spela med lite högre krav på hastighet och på flera enheter samtidigt.

   Koppla upp dig på nätet hos oss!

   Bergsäket, snabbt och stabilt

   Skräddarsy din service och support.